Política de privacitat

Bou & Associats en compliment amb el Reglament Europeu de Protecció de Dades 679/2016, garanteix la protecció i la confidencialitat de les dades personals de qualsevol tipus, que ens proporcionin els nostres clients, “usuaris”, a la Web.

Informació bàsica
En virtut de l’article 13 del Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD), Bou & Associats com a responsable del tractament, li informa dels següents aspectes rellevants:

Responsable del TractamentBOU & ASSOCIATS SA
FinalitatLa informació que ens faciliten les persones interessades les tractem amb la finalitat de gestionar l’enviament de la informació que ens sol·liciten, i facilitat als interessats ofertes de productes i serveis del seu interès.
Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui una relació mercantil i no es sol·liciti la seva supressió.
Exercici de dretsDirigir-se a: Formularis d’exercici de drets
DesistimentGratuït.
DestinatarisNo es cediran dades a tercers excepte obligació legal.
ReclamacióAutoritat de Control Espanyola.
Informació AddicionalPot consultar informació addicional i detallada sobre la protecció de dades i privacitat a www.bouassociats.com

Informació Addicional
Bou & Associats és el responsable del tractament de dades personals que recapta i tracta, posant a la seva disposició els següents mitjans de comunicació per a la seva posada en contacte a: Bou & Associats SA amb NIF A17095381 amb domicili al C/ Sèquia, 11, 4ª planta – 17001 GIRONA i correu electrònic: admin@bouassociats.com.

Abast de la Política
Quan accedeixi i utilitzi la nostra pàgina Web www.bouassociats.com, es compromet a acceptar aquesta Política de privacitat, així com les disposicions contingudes en l’Avís legal i la Política de cookies.

Li proporcionem la informació perquè amb caràcter previ a la documentació de les seves dades personals pugui accedir a la Política de privacitat i a qualsevol altra informació rellevant en matèria de Protecció de Dades.
Així mateix, la present política serveix per facilitar informació addicional de segon nivell, d’aquelles clàusules informatives que redirigeixen a aquesta, amb tal finalitat.

Finalitat del Tractament
Bou & Associats tractarà la informació que ens proporcioni amb les següents finalitats:

  • Gestionar qualsevol tipus de sol·licitud, suggeriment o petició sobre els nostres serveis professionals que ens formuli.
  • Comunicacions comercials: Tractament de les seves dades amb la finalitat d’informar-li d’articles d’interès i informació general sobre els nostres serveis via correu electrònic.
  • Gestions administratives, comptables i fiscals.
  • Gestionar dades aportades pels candidats a un lloc de treball a través de Currículum Vitae (CV), amb la finalitat del provés de selecció. Vostè autoritza expressament a Bou & Associats perquè procedeixi al tractament de les seves dades per a la finalitat indicada.

Bou & Associats tractarà les seves dades i informació aportada per als processos de selecció amb la més estricta confidencialitat, adoptant per això les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, mal ús, alteració i/o accés no autoritzat.

Termini de conservació de les seves dades
El període de conservació de les dades personals variarà en funció del servei que pugui arribar a contractar o prestar.

En qualsevol cas, serà el mínim necessari, podent mantenir-se segons les circumstàncies que s’apliquin en cada cas i la legislació vigent.

Legitimació
La base legal per al tractament de les dades és el consentiment de les persones interessades per a la tramitació i gestió de qualsevol sol·licitud d’informació o consulta sobre els nostres serveis professionals, així com per a l’enviament de comunicacions comercials portades a terme per Bou & Associats quan el tractament sigui necessari per a l’execució d’un contracte.

Procedència de les dades
Totes les dades personals que tractem a través de la nostra pàgina web procedeixen directament del propi interessat.

Drets
En compliment amb la Normativa Europea de Protecció de Dades -comunament denominat RGPD- l’informa dels drets que ostenta com a titular i afectat de les dades personals que recaptem i tractem, incloent els següents drets:

  • Té dret a desistir de forma gratuïta i a qualsevol moment del consentiment atorgat per al tractament de les seves dades personals.
  • Té reconegut el dret d’accés a les seves dades personals així com el dret a la seva rectificació.
  • Té dret a oposar-se al processament de les seves dades personals, així com el dret a supressió, comunament denominat, dret a l’oblit. D’igual forma, té dret a oposar-se al tractament per a decisions individuals automatitzades.
  • Té dret a obtenir la limitació del tractament de dades personals.
  • Té dret a sol·licitar la portabilitat de les seves dades personals.
  • Té dret a presentar una queixa a l’Autoritat de Control en matèria de protecció de dades que correspongui, sent l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).

Els precedents drets reconeguts els podrà exercitar mitjançant sol·licitud dirigida a través del correu electrònic rgpd@bouassociats.com o a través dels mitjans de contacte que posem a la seva disposició indicant en l’assumpte del missatge o comunicació la referència: Drets RGPD. Així mateix, en cas que per poder cursar aquesta sol·licitud precisem d’informació addicional que permeti acreditar la identitat de la persona exercint i vinculada al tractament de dades personals, es requerirà l’aportació d’informació addicional o documental que acrediti aquesta identitat de l’afectat o interessat que exerceixi el dret en qüestió.

Desistiment
En virtut de la Directiva 2002/58/CE en relació als serveis de la societat de la informació i la possibilitat de remetre comunicacions promocionals o publicitàries per mitjans electrònics, incorpora o facilita als destinataris d’aquestes comunicacions mecanismes, senzills i gratuïts, per desistir del consentiment atorgat per a la finalitat de l’enviament d’aquelles, complint íntegrament amb la normativa europea i nacional sobre la matèria referida.

Política de cookies
Una “Cookie” és un petit arxiu que s’emmagatzema a l’ordinador de l’usuari i ens permet reconèixer-li. El conjunt de “cookies” ens ajuda a millorar la qualitat de la nostra web, permetent-nos controlar quines pàgines troben els nostres usuaris útils i quines no.

Les cookies són essencials per al funcionament d’Internet, aportant innombrables avantatges en la prestació de serveis interactius, facilitant-li la navegació i l’ús de la nostra web. Tingui en compte que les cookies no poden danyar el seu equip i a l’estar activades ens ajuden a identificar i resoldre els errors.

Avís de violació de dades personals
En el cas que les seves dades es vegin compromeses, Bou & Associats li notificarà a Vostè i a les autoritats supervisores competents en un termini de 72 hores per correu electrònic amb informació sobre l’abast de la violació, les dades afectades, qualsevol impacte en el servei i el pla d’acció de Bou & Associats amb les mesures per protegir les dades i limitar qualsevol possible efecte negatiu en els interessats.

La “infracció de dades personals” fa referència a una violació de la seguretat que condueix a la destrucció, pèrdua, alteració, divulgació no autoritzada o accés, accidental o il·legal, a les dades personals transmeses, emmagatzemats o processaments relacionats amb la prestació del Servei.

Dubtes i Modificacions
Si té alguna consulta sobre la present Política de privacitat, li preguem que es posi en contacte amb nosaltres enviant un correu electrònic a l’adreça admin@bouassociats.com.

This website uses cookies to give you the most relevant experience by remembering your preferences and repeat visits. By clicking “Accept”, you consent to the use of all the cookies.
Warning: some page functionalities could not work due to your privacy choices