Política de privacitat

Bou & Associats en compliment amb el Reglament Europeu de Protecció de Dades 679/2016, garanteix la protecció i la confidencialitat de les dades personals de qualsevol tipus, que ens proporcionin els nostres clients, “usuaris”, a la Web.

Informació bàsica
En virtut de l’article 13 del Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD), Bou & Associats com a responsable del tractament, li informa dels següents aspectes rellevants:

Responsable del TractamentBOU & ASSOCIATS SA
FinalitatLa informació que ens faciliten les persones interessades les tractem amb la finalitat de gestionar l’enviament de la informació que ens sol·liciten, i facilitat als interessats ofertes de productes i serveis del seu interès.
Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui una relació mercantil i no es sol·liciti la seva supressió.
Exercici de dretsDirigir-se a: Formularis d’exercici de drets
DesistimentGratuït.
DestinatarisNo es cediran dades a tercers excepte obligació legal.
ReclamacióAutoritat de Control Espanyola.
Informació AddicionalPot consultar informació addicional i detallada sobre la protecció de dades i privacitat a www.bouassociats.com

Informació Addicional
Bou & Associats és el responsable del tractament de dades personals que recapta i tracta, posant a la seva disposició els següents mitjans de comunicació per a la seva posada en contacte a: Bou & Associats SA amb NIF A17095381 amb domicili al C/ Sèquia, 11, 4ª planta – 17001 GIRONA i correu electrònic: admin@bouassociats.com.

Abast de la Política
Quan accedeixi i utilitzi la nostra pàgina Web www.bouassociats.com, es compromet a acceptar aquesta Política de privacitat, així com les disposicions contingudes en l’Avís legal i la Política de cookies.

Li proporcionem la informació perquè amb caràcter previ a la documentació de les seves dades personals pugui accedir a la Política de privacitat i a qualsevol altra informació rellevant en matèria de Protecció de Dades.
Així mateix, la present política serveix per facilitar informació addicional de segon nivell, d’aquelles clàusules informatives que redirigeixen a aquesta, amb tal finalitat.

Finalitat del Tractament
Bou & Associats tractarà la informació que ens proporcioni amb les següents finalitats:

  • Gestionar qualsevol tipus de sol·licitud, suggeriment o petició sobre els nostres serveis professionals que ens formuli.
  • Comunicacions comercials: Tractament de les seves dades amb la finalitat d’informar-li d’articles d’interès i informació general sobre els nostres serveis via correu electrònic.
  • Gestions administratives, comptables i fiscals.
  • Gestionar dades aportades pels candidats a un lloc de treball a través de Currículum Vitae (CV), amb la finalitat del provés de selecció. Vostè autoritza expressament a Bou & Associats perquè procedeixi al tractament de les seves dades per a la finalitat indicada.

Bou & Associats tractarà les seves dades i informació aportada per als processos de selecció amb la més estricta confidencialitat, adoptant per això les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, mal ús, alteració i/o accés no autoritzat.

Termini de conservació de les seves dades
El període de conservació de les dades personals variarà en funció del servei que pugui arribar a contractar o prestar.

En qualsevol cas, serà el mínim necessari, podent mantenir-se segons les circumstàncies que s’apliquin en cada cas i la legislació vigent.

Legitimació
La base legal per al tractament de les dades és el consentiment de les persones interessades per a la tramitació i gestió de qualsevol sol·licitud d’informació o consulta sobre els nostres serveis professionals, així com per a l’enviament de comunicacions comercials portades a terme per Bou & Associats quan el tractament sigui necessari per a l’execució d’un contracte.

Procedència de les dades
Totes les dades personals que tractem a través de la nostra pàgina web procedeixen directament del propi interessat.

Drets
En compliment amb la Normativa Europea de Protecció de Dades -comunament denominat RGPD- l’informa dels drets que ostenta com a titular i afectat de les dades personals que recaptem i tractem, incloent els següents drets:

  • Té dret a desistir de forma gratuïta i a qualsevol moment del consentiment atorgat per al tractament de les seves dades personals.
  • Té reconegut el dret d’accés a les seves dades personals així com el dret a la seva rectificació.
  • Té dret a oposar-se al processament de les seves dades personals, així com el dret a supressió, comunament denominat, dret a l’oblit. D’igual forma, té dret a oposar-se al tractament per a decisions individuals automatitzades.
  • Té dret a obtenir la limitació del tractament de dades personals.
  • Té dret a sol·licitar la portabilitat de les seves dades personals.
  • Té dret a presentar una queixa a l’Autoritat de Control en matèria de protecció de dades que correspongui, sent l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).

Els precedents drets reconeguts els podrà exercitar mitjançant sol·licitud dirigida a través del correu electrònic rgpd@bouassociats.com o a través dels mitjans de contacte que posem a la seva disposició indicant en l’assumpte del missatge o comunicació la referència: Drets RGPD. Així mateix, en cas que per poder cursar aquesta sol·licitud precisem d’informació addicional que permeti acreditar la identitat de la persona exercint i vinculada al tractament de dades personals, es requerirà l’aportació d’informació addicional o documental que acrediti aquesta identitat de l’afectat o interessat que exerceixi el dret en qüestió.

Desistiment
En virtut de la Directiva 2002/58/CE en relació als serveis de la societat de la informació i la possibilitat de remetre comunicacions promocionals o publicitàries per mitjans electrònics, incorpora o facilita als destinataris d’aquestes comunicacions mecanismes, senzills i gratuïts, per desistir del consentiment atorgat per a la finalitat de l’enviament d’aquelles, complint íntegrament amb la normativa europea i nacional sobre la matèria referida.

Política de cookies
Una “Cookie” és un petit arxiu que s’emmagatzema a l’ordinador de l’usuari i ens permet reconèixer-li. El conjunt de “cookies” ens ajuda a millorar la qualitat de la nostra web, permetent-nos controlar quines pàgines troben els nostres usuaris útils i quines no.

Les cookies són essencials per al funcionament d’Internet, aportant innombrables avantatges en la prestació de serveis interactius, facilitant-li la navegació i l’ús de la nostra web. Tingui en compte que les cookies no poden danyar el seu equip i a l’estar activades ens ajuden a identificar i resoldre els errors.

Avís de violació de dades personals
En el cas que les seves dades es vegin compromeses, Bou & Associats li notificarà a Vostè i a les autoritats supervisores competents en un termini de 72 hores per correu electrònic amb informació sobre l’abast de la violació, les dades afectades, qualsevol impacte en el servei i el pla d’acció de Bou & Associats amb les mesures per protegir les dades i limitar qualsevol possible efecte negatiu en els interessats.

La “infracció de dades personals” fa referència a una violació de la seguretat que condueix a la destrucció, pèrdua, alteració, divulgació no autoritzada o accés, accidental o il·legal, a les dades personals transmeses, emmagatzemats o processaments relacionats amb la prestació del Servei.

Dubtes i Modificacions
Si té alguna consulta sobre la present Política de privacitat, li preguem que es posi en contacte amb nosaltres enviant un correu electrònic a l’adreça admin@bouassociats.com.

Contacte

Responsable Bou & Associats SA amb CIF A17095381, domicili al C/ Sèquia, 11, 4ª planta - 17001 GIRONA, telèfon 972 21 02 12 i correu electrònic admin@bouassociats.com

En nom de l'empresa tractem la informació que ens facilita amb la finalitat de prestar-los el servei sol·licitat, realitzar la facturació del mateix i les comunicacions necessàries. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial i durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers, excepte en els casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a Bou & Associats SA estem tractant les seves dades personals, per tant, té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries.

This website uses technical and profiling cookies. Clicking on "Accept" authorises all profiling cookies. Clicking on "Refuse" or the X will refuse all profiling cookies. By clicking on "Customise" you can select which profiling cookies to activate.
Warning: some page functionalities could not work due to your privacy choices